Bantningspiller – din snabba guide till rätt val

Bantningspiller kan ibland vara ett något missvisande namn på dessa typer av piller. Kroppen hjälper nämligen till i kroppen när det gäller exempelvis ämnesomsättning, fettupptagning eller muskelbygge. Därför gäller det inte bara för dig som vill ”banta” och gå ner i vikt. Det kan även hjälpa en på vägen att bli av med sockersug, att kontrollera vikten eller öka muskler. För att du ska veta vilka olika typer av bantningspiller det finns idag, reder vi snabbt ut detta till dig.

Vad finns det?

Naturligt, fysiskt, kemiskt eller annat? Beroende på vilka kriterier du har för din viktnedgång och vilka resultat du vill nå med din kropp så kan du även välja bantningspiller därefter. Här är en del av vad som finns på dagens marknad:

  • Hungerdämpande
  • Fettcellskrympande
  • Öka fettförbränningen
  • Detoxing
  • Muskelbyggande bantningspiller
  • Sänka Gi
  • Prestationshöjare
  • Fettblockerande

Din kropp och förbränningen

Beroende på hur många kalorier du bränner per dag naturligt, så har du antagligen även en motsvarande ämnesomsättning. Verkar det som att du går upp i vikt av att äta vad som helst? Då kan det vara så att du har en väldigt låg ämnesomsättning. Denna kan boostas genom att påverka kroppens system och hur den kemiska sammansättningen påverkar kroppen. Läs på och se vilka preparat som passar dig och din kropp. Alla kroppar har olika förutsättningar för dessa preparat, så var säker att det funkar för just dig.

Blockera fetter

Tänk dig ett ämne, som i form av en geléliknande konsistens suger upp fettet från din kost. Fettblockerande bantningspiller fungerar ungefär på samma sätt som en tvättsvamp och kan absorbera en mängd fett från maten du äter efter att du tagit pillen. Sedan kommer det ut den naturliga vägen, tillsammans med fetter, vilket gör att produkten fungerar fysiskt direkt genom kroppen. Vill du veta exakt vart fettet tar vägen? Då kan detta vara ett alternativ för dig.

Ta kontrollen över ditt begär

Du är inte den enda som är drabbad av sockersug. Kroppar som regelbundet får i sig socker bildar ett typ av sockerberoende som gör att man kan få ett extremt sug efter sötsaker. Är du inte stark i din vilja, så kan detta vara omöjligt att bli av med. Genom bantningspiller som dämpar sötsuget så blir det en stor skillnad i ditt kaloriintag per dag, då onyttiga ”mellanmål” sparas in. Dessutom dämpar de även din hunger vilket gör att du enklare äter mindre portioner. Ett enkelt sätt att kontrollera vad man äter.

Avatar photo
Senaste inläggen av Anna-Lisa Hermansson (se alla)